Här har vi samlat länkar till olika ställen där du hittar CAD-filer och andra hjälpmedel för SMC:s produkter. Allt för att göra det lättare att finna det du söker.

Skulle du ändå inte hitta det du är ute efter, kontakta vår Tekniska support på 08-603 12 00.

Om du hittar rätt CAD-filer, men får problem med dem av någon anledning, kontakta då vår Systemavdelning på samma telefonnummer.

E-Tech

Från SMC USA:s webbplats kan du, efter att ha registrerat dig, ladda ner CAD-filer i en mängd olika filformat i både 2D och 3D direkt till din egen dator. Du väljer filformat i samband med varje nedladdning.

PARTserver

På PARTserver finns SMC Europas gemensamma katalog över CAD-filer. Även här kan du välja mellan 2D och 3D. När du registrerar dig väljer du samtidigt vilket filformat du föredrar. De valda filerna läggs i en varukorg och skickas sedan till dig per e-post.

SMC Sveriges CAD-arkiv

Från SMC Sverige kan du ladda ner ett begränsat urval kompletterande CAD-filer (fästen till ISO/VDMA-cylindrar, PneuAlpha, m.m.) direkt till din dator. Ingen registrering krävs.

De mest efterfrågade CAD-filerna är fästen till våra C95- och CP95-cylindrar. Klicka här för att komma direkt till dem.

PneuDraw 2.7

PneuDraw är ett CAD-program för att rita fluidscheman. Programmet kan exportera till DXF-format. Klicka på länken till höger för att spara ner en ZIP-fil (6,62 MB) av PneuDraw 2.7 till din dator.

Extrahera sedan filerna till valfri mapp och dubbelklicka på »SmcPneuDraw.exe« för att starta programmet.